Marrim udhë bashkë, prej qytetit n'qytet

Komuniteti më i madh i carpooling në Kosovë me mbi 30.000 anëtarë!

appstore-logogoogleplay-logo

Për Shoferë

Nëse ki vende t’lira n’kerr, ti mundesh me i kursy paret e karburantit për çdo udhëtim prej një qyteti në tjetrin.

Për Udhëtarë

Nëse ke nevojë për transport, udhëtimet në grup janë më t’lira, t’shpejta, dhe më të rehatshme për ju.

Ekipa jonë

Eroll Gorçi
Team Leader
Flokart Kadriu
Mobile Developer
Getoar Krasniqi
Business Developer
Ardit Kicaj
Product Design

We Are Hiring! Become part of our talented team

Gravida enim tempor sapien eget gravida donec enim ipsum porta justo at odio velna auctor congue vitae magna at risus enim ipsum porta justo integer
30000

Perdorues te Regjistruar

7000

Udhëtime

17000

Vende të rezervuara

Si punon Udhë?

Mirë, Shpejtë, Lirë

Udhë është metodë e lirë e udhëtimit e cila mundësohet duke udhëtuar me persona që kanë vend në makinën e tyre dhe kanë rrugë të njejtë me ty!

video-preview

Çka po thot komuniteti?

Shkarko tani aplikacionin Udhë

appstore-logogoogleplay-logo

Partneret

Mbroje ambientin duke ulur numrin e makinave me
Udhë SH.P.K.